Dosage (fr.) definities

Zoek op

dosage (fr.)

dosage (fr.) logo #10942Het proces waarbij suiker aan de champagne wordt toegevoegd na de dégorgement. Suiker wordt toegevoegd in de vorm van liqueur d'expédition, een mengsel van brandewijn en suiker, het zoetgehalte hiervan variëert van max. 12 tot 20 g-l voor extra dry en van 17 tot 33 g-l voor sec. Voor demi-sec van 33 tot 50 g-l.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10942

dosage (fr.)

dosage (fr.) logo #10942Het proces waarbij suiker aan de champagne wordt toegevoegd na de dégorgement. Suiker wordt toegevoegd in de vorm van liqueur d'expédition, een mengsel van brandewijn en suiker, het zoetgehalte hiervan variëert van max. 12 tot 20 g-l voor extra dry en van 17 tot 33 g-l voor sec. Voor demi-sec van 33 tot 50 g-l.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10942
Geen exacte overeenkomst gevonden.